مشاوره حقوقی رایگان - اخذ ویزا برای همسر و فرزند خارجی

با سلام و احترام. همسر من تبعه ی هندوستان و مقیم کاناداست. ازدواج ما با اخذ پروانه ی زناشویی ثبت قانونی شده(اسمش در شناسنامه م هست). با توجه به این موضوع چند تا سوال داشتم از حضورتون:
1.با توجه به این که ایران در کانادا سفارت نداره، ایشون برای سفر به ایران با ویزای خانواده، می تونه بعد از ثبت درخواست ویزاش در سامانه ی وزارت خارجه، در فرودگاه امام ویزا بگیره؟
2. در صورتی که همسرم تابعیت کانادایی بگیره همچنان امکان اخذ ویزای خانواده داره؟
3.در حال حاضر قانون اخذ شناسنامه برای فرزندانی که مادر ایرانی دارن قابل اجراست؟

پاسخ ها :

اخذ ویزا برای همسر و فرزند با تابعیت خارجی اخذ شناسنامه برای فرزند با مادر خارجی اخذ ویزا برای همسر و فرزند خارجی اخذ شناسنامه فرزند اخذ ویزا ویزا شناسنامه