مشاوره حقوقی رایگان - برق برای کانکس

با عرض سلام وخسته نباشید.ببخشید بنده یک قطعه زمین کشاورزی 28 قصبی دارم وداخلش کانکس گذاشتم وتیر برق هم کنار زمین هست.میخواستم بدونم به کانکس هم کنتور یا امتیاز برق میدهند یا نه؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به تصمیم اداره مذکور دارد بنا به آیین نامه‌ها و قوانین صدور مجوز برق از سوی سازمان مربوطه

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر موافقت نمی شود
می توانید از طریق جهادکشاورزی موضوع را پیگیری کنید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
از اداره برق محل پیگیری کنید.
موفق باشید.