مشاوره حقوقی رایگان - احراز بیمه بعد از بازنشستگی

سلام من الان شاغل در سپاه هستم و 15 درصد جانبازی از ناحیه گوش دارم ازبنیادشهید هیچ اقدام نکردم الان میتوانم اقدام کنم نتیجه میگیرم بااین 15درصد بازنشستم بشوم و همچنان بیمه جانبازی دارم یانه؟

پاسخ ها :

شهره خوشجان

شهره خوشجان :

با سلام، از ارگان مربوطه پیگیری بفرمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نتیجه قابل پیش بینی نمی‌بایست درخواست بدهید تا در کمیسیون بررسی شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع را از ارگان مربوط به پیگیری فرمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به ارگان مربوطه مراجعه و پیگیری کنید