مشاوره حقوقی رایگان - فرار با خودرو از دست گشت کلانتری و تهمت دزدی مامور کلانتری به صاحب ماشین

سلام خسته نباشید ماشین بنده 15 روز قبل ساعت 12 شب تو اتوبان خراب شد کمی بعد گشت کلانتری رسید و جلوم پیچید من هم تنها بودم کاپوت جلوم هم باز بود روجک بود پرسیدن چی شده گفتم جناب داغ کرده سپس هر3 نفرشونم بدون این که مدارکی بخواهند پیاده شدن به یکی از سربازها گفت بشین تو ماشین کارکرد ببریم کلانتری چون قفل درب های من به جز راننده قفل بودن گفتم جناب اجازه بده ببینم کار میکند همون لحظه پام رو که گذاشتم رو کلاچ استارت بزنم به خاطر سراریزی ماشین که جلو رفت درب راننده از دست سرباز خارج شد و بسته که شد اتومات اون هم قفل شد بلافاصله سرباز زد شیشه عقب رو با باتوم شکست من هم که مست بودم با کاپوت باز که به شیشه جلو چسبیده بود خلاف جهت اتوبان فرار کردم وارد شهر شدم و گمشون کردم تو یکی از محله ها بنزینم تموم که شد ماشین رو همونطوری باتمام مدارکام گذاشتم و رفتم فرداش گزارش سرقت دادم مادرم 2روز پیش رفته کلانتری دیده که گزارش سرقت کابل نوشتند و گفته اولا ماشین پسرم رو اون شب دزدیدند و درضمن اگر پسرم دزد کابل یا کابل بر یا مدرکی دارین که ثابت کنین گفتن نه بعدش گفتن یک ماشین پژو دیگه سرقت کرده بود ما دنبالش بودیم که پسرتون جلوی ما ویراژ داد نگذاشت بگیریمش خودشم ماشین رو ول کرده فرار کرده الان من میتونم ادعای شرف کنم که این ها تهمت میزنن،یا راستشو بگم که من به خاطر مست بودنم ترسیدم فرار کردم؟چون تاریک بود صدرصد نمیدونند من بودم یا سارق بوده تو شکن لطفا راهنمایی کنین

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید تر دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما ابعاد گسترده ای دارد چرا که یک سوال حقوقی کوتاه نیست بلکه یک پرونده کامل طرح گشته است که باید تک تک و با جزئیات ابعاد آن را بررسی کنیم و سپس به نظر نهایی و مناسب برسیم

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید بتوانید در دادگاه با مستندات و دلایل خود دفاع موثری از خود بنمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دفاعیات خود را به مرجع محترم قضایی ارائه دهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما به صراحت اقرار به جرم شرب خمر می‌نمایید و بعد ادعای شرف دارید، مطمئناً جرم انجام داده‌اید و به محض دستگیری کیفرخواست برایتان صادر خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در دادسرا و دادگاه اصل ‌موضوع مشخص خواهد شد