مشاوره حقوقی رایگان - زمین

باسلام. وقت شما بخیر.
ما در سال 81 یک قطعه زمین خریدیم. فرونشده 177 متر از زمین 330 زمتری خودش را فروخت و در مابقی زمین برای خودش منزل مسکونی ساخت. مدرکی از بابت خرید زمین به ما نداد و پول را به صورت نقدی داده بودیم و رسید نداریم. به جهت دوستی و اعتماد بی جا این کار توسط پدر بنده انجام شد. تا به امروز نتوانستیم این کار را انجام بدیم. راهی دارد که ما بتوانیم کاری انجام بدیم؟ وافعاً حق ما این نبود.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

باید مالکیت شما احراز و اثبات گردد
شما باید دادخواست حقوقی مناسب اقامه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .