مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه

با سلام.
زمینی با قولنامه در رشت ده سال پیش خریدم. فقط سند مادر دارد که در اختیار صاحب اولی است چون زمین های زیادی دارد و به خریداران ارائه نداد.
این زمین 3 دست قولنامه ای گشته تا من خریدم. الان قولنامه خودم و قبلی را دارم ولی قولنامه اولی (خرید از صاحب اصلی) موجود نیست و نفر قبل من هم ادعا می کند چنین چیزی تحویلش نشده است.
صاحب اصلی (که فوت شده) ولی پسر او با این که شفاها اذعان دارد این زمین فروخته شده ولی می گوید تا ارائه ندهید مدارک تکمیلی ( کپی سند مادر و ..) را ارائه نمی دهد و عملا صاحب زمین است. چه اقدامی باید بکنم؟

پاسخ ها :

ناهید نورشرق

سرکار خانم ناهید نورشرق:

با سلام میتوانید از طریق مراجع قضایی اقدام کنید و وراث مالک رسمی را الزام به انتقال کنید