مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور فروشنده برای سند زدن

سلام.
بنده یک سال پیش زمین که در طرح هادی بود را از پدرم خریداری کردم و بعد یک سال میگویم بیا سند بزن و نمی آید.
زمین فوق قولنامه ی بود و ما هم به مشاور املاک رفتیم و قولنامه کردیم. حالا قیمت زمین بالا رفته و دبه کردند و میگویند من در حال خودم نبودم. پدرم جانباز هست و مادرم قیوم. هم مادرم قولنامه را امضا کرده هم پدرم. حالا شکایت کرده بنده خریدم این وسط داستان ما چی میشود.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید