مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت زمین

سلام. اگر دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه فروشنده ( فوت کرده زمین دست وراث می باشد) زمین که 32 سال قبل خریدیم، بدهیم. چند درصد احتمال هست زمین به ما برگردد؟ با وجود درختان خرما 30 ساله که عمو و پدرم کاشته و گاو داری هم در این زمین داریم. پدرم 32 سال کشاورزی میکند و تمام زمین زیر کشت می باشد. پدرم هیچ کاغذ و نوشته ای ندارد. زمان دقیق خریدن آن را فراموش کرده. فروشنده الان میگه زمین به شما نفروختیم و زمین را می خواهیم بعد از 32 سال. شرکاء چون فامیل فروشنده هستند طرف آن را می گیرند. متوجه شدیم فروشنده سند کرده بدون اجازه هنوز پول سند نداده. سند نگرفته از هیئت. آیا احتمال هست زمین را قانون به ایشان بدهد؟
خواهشا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

امین عادل احمدیان

امین عادل احمدیان :

استان :

درود بر شما.
بله احتمال انتقال سند به وراث فروشنده بسیار زیاد است مگر شما از طرق دیگر قانونی اثبات وقوع عقد بیع کنید و جلدی انتقال سند را بگیرید.