مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت و رفع تصرف زمین

با سلام، در سال 87 زمین شالیزاری در پیر بازار خریداری کردم. با قولنامه عادی از خانمی از آشنایان که این زمین 2 هکتاری را بابت مهریه 350 سکه از همسرشان خریداری کرده بودند. امضا و اثر انگشت و امضای شاهدان معتبر و قولنامه من هم در بنگاه و با مهر و امضای بنگاه و شهود، در اصالت مدارک شک و شبهه ای نیست. بعد از معامله چون من ساکن تهران بودم زمین را برای کاشت برنج به صورت مناسبه به همان فروشنده دادم و آن ها تا 3 سال محصول دادند و بعد دیگر محصولی به من داده نشد. من به دلایل مشغله و مسافرت و بی نیازی به این زمین دیگر سراغ آن نرفتم تا ماه گذشته که به فکر معامله آن افتادم. بعد از مراجعه به زمین، متوجه شدم آقا دو سال پیش فوت کرده و ورثه مدعی شدند که زمین خریداری شده از همسر دوم بوده و مرحوم چند سال قبل از آن همین زمین را به همسر اول خود فروخته بود، که همسر اول هم سه سال قبل فوت کرد. ولی هیچ مدرکی دال بر صحت ادعاشان ارائه نکردند. گفتند برو شکایت کن مدارک رو به دادگاه ارائه میکنیم که گمان ما بر این است که مدرکی ندارند و گفتند اصلا دیگر زمین و هیچ اموال دیگری نداشته که به همسر دوم بفروشد. همچنین وراث مدعی شدند بعد از فوت مرحوم برای انحصار وراثت آگهی دادند و مدعی پیدا نشد. لذا زمین من مورد تصرف آن هاست و قولنامه ی من رو نپذیرفتند. با توجه به این که به خاطر خط راه آهن از کنار زمین گذشته و قیمت آن 100 برابر شده کاملا قابل تصور است که آن ها بی شکایت و به سادگی زمینی تحویل من نمی دهند. همسر دوم هم با این که دو فرزند از آن مرحوم دارد اما با تهدید فرزندان همسر اول از آن شهر رفته و هیچ ارثی نگرفته. حالا برای شکایت از آن ها چه باید بکنم و آیا به حق خود میرسم و شکایتم نتیجه می دهد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام باید قولنامه عادی دال بر فروش شالیزار بر همسر دوم را داشته باشید و اگه ندارید باید ببینید وجه شالیزار را به چه کسی پرداخت کردید برای گرفتن وجه با طرح دعوی بر علیه فروشنده و جلب اشخاص وراث که همانا وراث آن مرحوم می باشد اقدام نمایید .