مشاوره حقوقی رایگان - اتهام جعل قرارداد کار

باسلام. در پایان روز یکم دی 1401 شرکت ... من را مدیریت فروشگاهی که کار می کردم اخراج کرد. اداره کار شکایت کردم ورای به نفع من داده شد. در ضمن علاوه بر قرارداد ضمنی. من قراردادی هم تا آخر سال امضا کرده بودم که فقط امضای من زیر آن بود. درتجدید نظر کارفرما با سند سازی که در روز یکم در فروشگاه حضور نداشته رای را به نفع خود تغییر داد. به دیوان شکایت کردم و دیوان به نفع من گفت که قرارداد ایشان تا پایان سال محرز است. قاضی به کارفرمای من گفت فقط میتوانی به آگاهی شکایت کنی و بگی ایشان قرارداد را جعل کرده. الان کارفرما همین کار را کرده.استاد ارجمند چه باید بکنم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود سوال شما واضح نیست اما اگر شما قرارداد کار خودتون را جعل کردید و داشتن قرارداد در دیوان محرز شده امکان صدور منع تعقیب وجود داره اما برای راهنمایی بهتر باید تمام زوایا بررسی بشه

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اگر جعل نکردید دفاع میکنید و مشکلی پیش نمی اید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در این صورت دادگاه با توجه به نظریه کارشناس اظهارنظر خواهد کرد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید مدرکی که ادعای جعل روش شده کارشناسی شود