مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی قرارداد

باسلام و خسته نباشید به شما عزیزان، همانطور که در مورد ادعای دروغین جعل قرارداد کار که کارفرما به من نسبت داده بود راهنمائی نمودید، آیا وقتی ابلاغیه جهت مهیا نمودن شرایط کارشناسی برای بنده (متشاکی ) میاد و قبلتر گفته بودم بنده فقط کپی قرارداد را دارم، اجباری برای حضور یا متن ابلاغیه برای بنده هست یا خیر؟ چون کارشناس زنگ زده میگه اصل قرارداد پس دست کیه! منم گفتم از شاکی بپرسید! لطفا جهت حضور یا عدم حضور با در نظر گرفتن شرایط پرونده راهنمائی بفرمائید.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام بگید اصلش دست کارفرماست
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer