مشاوره حقوقی رایگان - سلام سال 96 دو قرارداد امضا شده ودستنوشته ایا میشود تقدم وتاخراین دوقراداد را به ماه و روز تشخیص داد

سلام سال 96 دو قرارداد امضا شده و دستنوشته ایا میشود تقدم و تاخر این دو قرارداد را به ماه و روز تشخیص داد که به فاصله چند ماه یا روز امضا و تنظیم شده

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام کارشناس خط و امضا زمان تحریر قرارداد را حدودا مشخص خواهد کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می تواند تشخیص دهد .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تشخیص موضوع با کارشناس رسمی دادگستری است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اصولا کارشناس با این دقت نمی تواند مشخص کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با این دقت که خیر ولی تقدم و تاخر معمولا مشخص میشود