مشاوره حقوقی رایگان - عوض کردن راننده در تصادف

سلام ما حدود سه ماه پیش تصادف کردیم با ماشین من ولی یکی از دوستام بود من نبودم بعد صحنه جرم رو ترک کردیم چون من حالم بد بود خودم رفتم بیمارستان بعد که حالم بهتر شد فهمیدم گفتن من پشت فرمون بودم دوستمم گفت همه خسارت رو میدهد به من ولی الان زده زیرش میخواهم بدونم میشه کاری کرد هم من شاهد دارم اونم میتونه شاهد دروغ بیاورد ؟ فیلم دوربین های وکیل آباد مشهد موجود هست میشه کاری کرد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میتوانید واقعیت را بیان کنید و شاهد تعرفه نمایید
اری وکیل بگیرید
همکاران آماده اعلام وکالت هستنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید فیلم دوربین های مداربسته را ارائه دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق دوربین‌های وکیل‌آباد ‍‍‌مشهد و شهادت شهود اثبات نمائید که در هنگامه تصادف، دوست شما راننده بوده است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدرکی برای اثبات ادعا داشته باشید ممکن است پذیرفته شود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام فیلمهای دوربین مدار بسته را استعلام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید با استناد شهادت به طرفیت دوستتان دادخواست بدهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر کسی خود را راننده صوری ماشین تصادفی معرفی نماید مشمول مجازات کیفری ست علی ایحال می‌توانید به استناد سایر دلایل راننده اصلی را معرفی تا جرمتان تخفیف یابد

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. حتما با هماهنگی وکیل اقدام کنید. ادعای شما قابل اثبات است.