مشاوره حقوقی رایگان - ثبت نام مسکن ملی

با عرض سلام و خسته نباشید... میخواستم بدونم اگر شوهرم خانه نداشته باشد ولی مادرم چند سال پیش خانه به نامم زده باشد
... آیا همسرم می‌تواند در طرح مسکن ملی شرکت کند... یا هر دو نباید صاحب خانه باشیم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید وارد سایت شوید
یا از طریق بنیاد مسکن موضوع را پیگیری کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

نمی تواند. به اداره راه و شهرسازی محل سکونت مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از همان ارگان مربوطه پیگیری کنید تا پاسخ دقیق‌تری دریافت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شایسته است از طریق بنیاد مسکن تحقیق و تفحص صورت گیرد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً بله امکان‌پذیر است می‌توانیم ثبت نام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام زمانی که برای مسکن ملی ثبت نام می‌نمایید یک تعهدنامه از شما اخذ می‌شود آن را مطالعه کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع را از طریق ارگان متولی مسکن ملی استعلام نمایید بنظر میرسد سرپرست خانوار و زیر مجموعه تحت تکفل وی نمی‌بایست دارای خانه باشند

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. در زمان ثبت نام مسکن ملی زوجین باید به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه کنند و تعهد رسمی مبنی بر نداشتن خانه و به نام نبودن سند بدهند و در صورتی که سند به نام هر یک از زوجین باشد درخواست رد خواهد شد و هزینه ها قابل بازگشت نمیباشد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر