مشاوره حقوقی رایگان - عدم انتقال وجه صندوق ساختمان به مدیر جدید

با عرض سلام و ادب و احترام
عرض به حضور شریفتان، تقریبا مدت 9 ماه هست مدیر جدید ساختمان تعیین و معرفی شده ولی مدیر قبلی ساختمان وجوه مانده صندوق ساختمان که بیشترش هم اجاره های دریافتی سرایداری مشاع ساختمان می باشد را تحویل مدیر جدید نمی‌دهد و بلوکه کرده و استدلال می‌کند که این وجوه بایستی برای مصارف مهم ساختمان هزینه شود و حتی رضایت نمی‌دهد که برای آسانسور در حال حاضر تعمیر اساسی دارد هزینه شود ؟
آیا این عدم انتقال وجه قانونی است؟
ساکنین چه اقدامی باید انجام بدهند ؟
با تشکر
سپاسگزارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس می توانید شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این اقدام وی غیر قانونی است مدیر جدید باید دادخواست مطالبه وجوه را بدهد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اقدام مدیر قبلی ساختمان غیرقانونی است. ابتدا برای وی اظهارنامه ارسال نمائید و در صورت عدم افاقه شکایت نمائید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا جهت مطالبه اظهارنامه ارسال نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
با توجه ب تعیین مدیر جدید مدیر قبلی اختیاری در این امور ندارد
بهتر است از طریق ظهارنامه به ایشان اخطار دهید در غیر اینصورت دادخواست مطاابه وجه دهید ک در اینصورت خسارات قانونی متـوجه ایشان خواهد بود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه همانگونه که مستحضر هستید رویه قضایی در کشور ما معمولا زمان‌بر است و مسائل اینچنینی بهتر است که هر چه بهتر و بصورت مسالمت آمیز حل و فصل شودد. چرا که نه تنها مسائل آپارتمان نشینی بلکه سپردن موارد این چنینی به قانون نه اینکه کاری عبث باشد ولی پیچیدگی موضوع را دو چندان کرده و ممکن است راه برای توافق نی به کلی بسته شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مدیر ملزم به ارائه مفاصا حساب دوران تصدی خود است در غیر این صورت اظهارنامه به طرفیت وی ارسال و سپس طرح دعوی کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر خلاف قانون است
مالکان ساختمان ابتدا صورتجلسه تنظیم نمایند
و اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید
مدیر جدید ساختمان باید دادخواست مطالبه وجه اقامه نماید
و