مشاوره حقوقی رایگان - عدم انتقال وجه صندوق توسط مدیر ساختمان قبلی

مدیر ساختمان تقریبا 9 ماه پیش جابجا شده ولی متاسفانه مدیر قبلی از انتقال وجوه صندوق ساختمان که قسمت عمده آن بابت اجاره سرایداری ساختمان که جز مشاعات ساختمان می باشد خودداری می‌کند
آیا این مدیر قبلی با استدلال اینکه این درآمد بایستی بابت مخارج اساسی ساختمان خرج شود می‌تواند این وجه را بلوکه کند و به مدیر بعدی انتقال ندهد ؟
تشکر
سپاسگزارم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
مدیر جدید باید صورتجلسه تنظیم نمایید و مالکان امضا نمایند
و بعد دادخواست مطالبه وجه اقامه نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
علی الاصول خیر
در صورت تمایل به دریافت مشاوره از طریق سایت با بنده تماس بگیرید