مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از کد ملی در بیمه

با سلام یک نفر فکر کنم به صورت آنلاین کد ملی و اسم بنده رو داده به دکتر برای او نسخه الکترونیکی نوشته که این نسخه در حدود 18 تا آزمایش تا پلاسما و ... هست چگونه نام دکتر ... می باشد امشب ساعت 8 شب نسخه صادر شده و به بنده پیامک آمده لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید از طریق استعلام کد رهگیری نسخه مذکور پزشک و بیمار را ردیابی نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
به دکتر مزبور‌رجوع کنید و مطب مربوطه

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با شماره تلفنی که در انتهای پیامک هست تماس بگیرید و مشکلاتشان را بگویید