مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاده بیمه خدمات درمانی

سلام خسته نباشید. ببخشید من سوالم اینه که اگه بخوایم در مقابل کسانی که کد ملی ما رو برداشتن و برا خدمات درمانی ازش استفاده بدون اجازه میکنه چجور میشه ازش جلوگیری کرد. ممنونم اگه جواب بدین

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

استفاده از اسناد سجلی دیگری جرم است واگر امتیازاتی را دریافت نموده باشند که موجب تضییع حقوق شما گردیده می‌شود مطالبه خسارت کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

چطور ممکن است. کدملی هر شخص انحصاری است . باید دقیقا بررسی شود تا منظورتان مشخص شود. لطفا از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

چطور ممکن است. کدملی هر شخص انحصاری است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود چطور ممکن است. کدملی هر شخص انحصاری است