مشاوره حقوقی رایگان - کاشت نهال در حریم رودخانه

با سلام
یک گروه مردم نهاد اقدام به کاشت تعدادی درخت در حریم رودخانه کرده اند جهت استفاده عموم مردم، متاسفانه منابع آب شهرستان اعلام کرده باید درخت های کاشته شده در حریم رودخانه را جابجا کنید. راهی هست که درخت ها در حریم بماند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
کاشت درخت در حریم اقدامی مردم نهاد نیست بله به ضرر عموم مردم است.
باید به حریم رودخانه احترام بگذارید
توجه داشته باشید که در هنگام سیلاب درخت باعث میشه مسیر آب جابه‌جا بشه و مشکلاتی برای مردم پیش میاد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نخیر؛ کاشت درخت در حریم رودخانه اقدامی غیرقانونی است که باعث ضرر و زیان از جمله جابه‌جایی مسیر سیلاب خواهد شد‌.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به شرایط و ضوابط کاشت درخت در محوطه مربوطه دارد

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

کاشت درخت یا بنا در حریم رودخانه درمواقع سیل باعث ایجاد خسارت میگردد

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام اقدام سازمان مردم نهاد قانوني. نبوده است