مشاوره حقوقی رایگان - سند خودرو

سلام. من ماشین خریدم طرف گفت چند روزه سند بنام میزنه الان 9ماه گذشته بنام نزده رفتم دنبال کاراش شکایت کردم ولی جواب نمیدن تازه فهمیدم سند دست یه بنگاهی هستش به اون بدهکاره نزول گرفته ازبنگاهی اونم هم سندو نمیده و صاحب سند مالک اولی هم کسی دیگس
من چیکار کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید علیه فروشنده و ایادی قبلی دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند دادخواست الزام به فک پلاک مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده و ایادی ماقبل را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بطرفیت فروشنده مستقیم خود و مالکی سند طرح دعوی الزام به تنظیم سند نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم دبیر الزام تنظیم سند به طرفیت فروشنده خود و ایادی ماقبل مطرح نمایید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه فروشنده ثبت نمایید

جمشید کیائی فرد

جناب آقای جمشید کیائی فرد :

نیاز به طرح دعوی الزام به تنظیم سند رسمی دارد.