مشاوره حقوقی رایگان - سند خودرو

باسلام. بنده برج 11/98یک دستگاه خودرو به مبلغ 64 تومن خریدم. کل پول داده شد و یک قولنامه دستی بین خودمون نوشتیم با یک شاهد. بعد دوماه بنده ماشینو به یه نفر دیگه فروختم با قولنامه دستی. حالا به نفر اول میگم بیا سند بزن بنام دوستم نمیاد میگه بنام خودت میزنم. میگه به اسم طرف نمیزنم. لج بازی میکنه میخواد که بنده یه هزینه اضافه بدم. یعنی میخواد سند به اسم من بخوره بعد منم برم سند به اسم این یکی بزنم.
هرچی بهش میگم برا شما چه فرقی میکنه میگه نه فقط به اسم خودت میزنم. ممنون میشم راه کاری پیش پام بزارید. با تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خریدار جدید می بایست علیه هر دو شما دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهد که این موضوع به مراتب هزینه بر تر و وقت بیشتری تلف میشود.
فروشنده اول هم حق دارد دلایل خاص خودش را دارد. اجباری نیست که بنام کسی که از او نخریده است سند بزند