مشاوره حقوقی رایگان - سرقت از شرکت

سلام من نگهبان شرکتی هستم شیفت شب با 2سال سابقه درآن شرکت در یک روزی کاری برایم گفتند که تو در اینجا دزدی کردی یه دروبین بازکردن که اصلا هیچ چیز واضح نیست اما من چون شب در کانکس باز میکنم معلوم میشه که تقربیا من میام بیرون که ازجلو در وسایل میدم به یه نفر اون اصلا واضح نیست نه ماشینش هم واضح نیست درحالی که بالای سر بنده 7تا دروبین هست میگن اونها کار نمیکنه اون دوربین که فیلم برداشته 1000متر ازمن فاصله داره من میگم این دوربین بازکنید میگن نمیه خودشان به 110تماس گرفتن پلیس منو نبرد اما چون من اونجا تنها بودم من با 7برادر زوری با دعوا من با طناب به صندلی بستن ازمن امضا گرفتن که قبول کردم بردارزنم اون موقع رسید نخونده امضا کرده فقط این در دستشان هست بدون هیچ مدرکی الان با اون کاغذ شکایت کردن حالا با من چه کار میکنن ادعاشون 2میلیارد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

صرف ادعا کافی نیست مدعی باید برای اثبات دلایلش دلیل بیاورد و الا قرار منع تعقیب صادر می‌شود

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، دلایل و مدارک بررسی میشود شما در تمام طول دادرسی میتوانید از خود دفاع کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر با شکنجه بوده می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید مطابق ادله موجود کیفری از بی‌گناهی خودتان دفاع کنید بهتر است وکیل همراه داشته باشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید با تهیه لایحه تخصصی از خود در مقابل اتهامات دفاع نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام علی المدعی شخص مدعی باید بتواند ادعای خود را اثبات کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات است
شما میتوانید شکایت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اقرار تحت شکنجه نافذ نیست و با اثبات این موضوع می‌توانید خود را تبرئه نمائید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بایددلایل و مدارک بررسی شود طبق ادله موجود کیفری از بی‌گناهی خودتان دفاع کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نظر به توضیحات ارائه شده مستلزم دفاع جامع ومانع و یا طرح وتقدیم دادخواست /شکایت مناسب حقوقی در مراجع قضایی می باشد