مشاوره حقوقی رایگان - منفی برگشت به کار

سلام وقت بخیر پسر من پنج سال پیمانی خالصانه یگان امداد نیروی انتظامی خدمت کرده الان ک باید رسمی بشن براشون منفی زدن الان بچه ها چهار ماهه خونه نشینن ایا خدا رو خوش میاد دلیلش نگفتن رفتن حفاظت ک براشون منفی زده بپرسن راه ندادن

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به یگان خدمتی مراجعه کنید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، یگان مربوطه برای پذیرش و استخدام شرایطی خاصی دارد که در صورت دارا بودن آن شرایط میتوانید پیگیر موضوع باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مرجع مربوطه پیگیری کنید.
سوال شما حقوقی نیست

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع را از طریق هسته گزینش پیگیری فرمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع را از ارگان مربوطه پیگیری نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر بایستی از طریق ارگان مربوطه پیگیری شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اکر معترضید باید سلیله مراتب اداری رعایت واز طریق دیوان عدالت اداری شکایت نمایید