مشاوره حقوقی رایگان - سرمایه گذاری

سلام حدود 2ماه هست در یک شرکت خارجی ارز دیجیتال سرمایه گذاری کردم هربار از من درخواست پول کردن ومن آنهارا پرداخت کردم وحالا که قراره سود رو بهم پرداخت کنن میگن شرکت تآیید نکرده ودوباره درخواست پول کردن حالا چکار کنم به کجا باید شکایت کنم
چجوری شکایت کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بنظر در دام کلاهبرداران افتاده اید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هیچ شرکت معتبر خارجی ارز دیجیتالی برای سرمایه‌گذاری خود از کامیونیتیهای خود درخواست مبلغ نمی‌کند لطفاً بیشتر دقت کنید و وارد دام شرکت‌های پانزی و اینوست نشوید!!! بهتر است از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید و طرح شکایت خود را شروع نمایید 096480

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، با مراجعه به اداره آگاهی محل موضوع را اطلاع داده و شکایت را مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر کلاهبرداری است و می توانید شکایت کنید.
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. از طریق پلیس فتا با مشورت وکیل انجام دهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که شرکت خارجی مطابق قانون جمهوری اسلامی ایران به ثبت رسیده باشد و اجازه داد و ستد تجاری داشته باشد حتماً دارای شناسه ملی است از طریق شناسه شرکت مذکور طرح دعوی مطالبه وجه مطرح نمایید مطابق قانون تجارت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق مرجع محترم قضایی شکایت خود را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه کلاهبرداری را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بنظر از این موضوع فاصله بگیرید پولتان را درخواست نمایید