مشاوره حقوقی رایگان - مهر یا ارث

با سلام. همسر یکی از دوستان بنده 3 سال پیش به قتل رسیدن متاسفانه قاتل تا به امروز پیدا نشده. خانواده اون مرحومه رفتن تقاضای مهریه کردن که براساس ارث نصف به اونا می رسه. ماشین دوست من توقیف کردن و فروختن که باعث شد بخشی از ارث مربوط به مهریه تسویه بشه. خانواده مرحومه دوباره شورای حل اختلاف برای مابقی مهریه شکایت کردن. از طرفی یک سری اموال دیگه مثل مغازه و خونه هم هستش که به عنوان ارث محسوب میشه. اما چون وکیل اون خانواده رفته گفته شاید همسر اون بنده خدا قاتل باشه اون اموال مسدود کردن. هیچ مدرکی هم بر علیه دوست من وجود نداره و الان 3 سال گذشته و حتی یک بار هم از ایشون بازجویی نکردن ولی بازپرسی به ایشان گفته چون هر خانومی بمیره شوهرش مظنون هستش از این جهت تو هم مظنونی همین. اون خانواده هم میدونن دوست ما کاری نکرده فقط برای اذیت کردن این موضوع مطرح کردن. حالا میخواستم بپرسم اونا میتونن بقیه مهریه رو بگیرن؟ چون در واقع مهریه نیست ارث محسوب میشه. مهریه نیستش که عندالمطالبه باشه و دینی باشه بر دوش دوست من.مگه نباید همه ارث با هم تقسیم بشه؟ همچنین دوست من توانایی پرداخت مابقی رو نداره مگه اینکه اون اموال مسدودی به فروش برسه حالا میخواستم بپرسم در صورتی که بگن حتما باید پرداخت کنی قسط بندی میکنن یا نه؟ ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، در صورت هر محکومیت مالی می‌توان تقاضای اعسار و تقسیط کرد و با توجه به شرایط مالی فرد، حکم اعسار صادر میگردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوال شما دارای پیچیدگی‌های خاص حقوقی و کیفری است لذا نیاز به اخذ توضیحات بیشتر برای وکیل جهت اخذ راهکار قانونی است می‌توانید از طریق دادراه تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اسناد و مستندات مرتبط با مسأله مطروحه می‌بایست بررسی شوند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نظر به توضیحات ارائه شده مستلزم دفاع جامع ومانع و یا طرح وتقدیم دادخواست /شکایت مناسب حقوقی در مراجع قضایی می باشد