مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه ( پول دستی )

با سلام و عرض ادب خدمت شما
بنده خدود یک سال پیش به یکی از دوستان پول دستی دادم که چک خودش را پاس کند و طی نهایت 10 روزه برگرداند اما از همان موقع پشت سر هم بهانه جور کرد که مشکل مالی دارم ( راست یا دروغ ) و تا امروز این موضوع را کشانده و هنوز هم جواب سر بالا میده که پول را میدم کمی صبر کن و ... تمام چت های sms و اسکرین مبلغ واریزی و تمام چت ها موجود هست آیا راهی داره جهت ثبت شکایت و میتوانم راه قانونی پیگیری کنم ؟

پاسخ ها :

شهره خوشجان

شهره خوشجان :

سلام، میتوانید به استناد مدارک واریزی و همچنین پرینت پیامک ها و چت ها دادخواست مطالبه وجه ثبت کنید.