مشاوره حقوقی رایگان - اصلاحیه رأی قطعی شده

با سلام رأی به نفع بنده به قطعیت رسیده لذا در حکم تاریخ قراردادی که در حکم است یک روز کمتر از سوابق بیمه بنده مطرح شده آیا ممکن است درخواست اصلاحیه بدم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید از شعبه صادر کننده رای درخواست اصلاح رای نمایید نسبت به قسمت اشتباه شده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید درخواست اصلاحیه داشته باشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید مفاد رای بررسی شود که اگر سهوا اشتباهی در رای باشد قابل اصلاح است