مشاوره حقوقی رایگان - رای قطعی دادگاه

سلام ،بنده شکایتی داشتم و رای به نفع من صادر شد و مهلت 20روزه حق اعتراض به طرف داده شد ،طرف اعتراض نزده آیا منتظر بمونم که رای قطعی ابلاغ بشه یا برم ببینم وضعیت پرونده چطوریه؟اگه اعتراض نزنه دادگاه رای قطعی اعلام میکنه یا من باید پیگیری کنم؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر پرونده حقوقی باشد
مهلت اعتراض تمام شود
قابلیت تقاضای صدور اجرائیه دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
رای قطعی ابلاغ نمی شود
اگر اعتراض نکرده باشد بعد از اتمام مهلت اعتراض می توانید درخواست صدور اجرائیه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام رای قطعی می‌شود شاکی می‌تواند درخواست اجرا داشته باشد