مشاوره حقوقی رایگان - اجاره دادن حساب بانکی

با سلام
بنده حدود یک سال و نیم پیش حسابام رو دادم به یکی از رفیقام
که بعداز مدتی از طریق واکنش سریع مسدود شدن،سه بار هم رفتم تهران ،برگه تعهدنامه هم پر کردم ولی الان یکسالی میشه کل حسابام مسدود هست و برای شغلم دردسر ایجاد شده
چه راهی برای پیگیری دارم؟
چون شهرستانیم و فاصله ام زیاد هست و نمیتونم برم تهران

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

خود کرده را تدبیر نیست باید در شعبه دستور مسدودی حسابتان حاضر و درخواست رفع مسدودی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجع مربوطه در تهران موضوع را پیگیری کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
شما خودتان باید شخصا حاضر شوید و موضوع را پیگیری کنید.
اگر خودتان حضور پیدا نکنید صرفا وکیل دادگستری می تواند پیگیر موضوع باشد.

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به شعبه اجرای احکام مراجعه نمایید و یا وکیل اختیار نمایید

جمشید کیائی فرد

جناب آقای جمشید کیائی فرد :

می توانید جهت پیگیری امور وکیل بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید حضورأ مراجعه و پیگیری نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای رفع توقیف از حساب‌های بانکی خویش، لاجرم بایستی به شهر تهران مسافرت نمائید و از طریق مرجع دستوردهنده توقیفی حساب اقدام بنمائید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید از همان مرجعی که انسداد حساب شما انجام شده است پیگیری لازم را معمول فرمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر توسط شماره حساب‌های شما سو استفاده شده باشد باید پاسخگو باشید مگر آنکه به نحوی اثبات کنید در ید شخص دیگری بوده که با آن جرم انجام داده و آن شخص خود اقرار کند تا شما تبرئه شوید