مشاوره حقوقی رایگان - شکایت سوء استفاده از حساب بانکی

سلام از حساب بنده سوء استفاده کردند و جلوش هم بسته اند نزدیک یکسال هست ولی بنده تبرئه شدم میخوام شکایت کنم از دستش میتونم شکایت کنم به جایی میرسم؟ ممنون

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید ابتدا ببینیم علت میدودی حساب شما چه بوده است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بله از باب قانون مسئولیت مدنی می‌توانید کلیه خسارات مادی و معنوی را وصول نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که جرمی مرتکب نشده باشید بله این حق برای شما وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارکی دارید می توانید شکایت کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورت ورود خسارت و اثبات آن می‌توانید مطالبه خسارت کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر بتوانید سو نیت طرف مقابل را اثبات کنید امکان شکایت وجود دارد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید بتوانید قصد و نیت شاکی مبنی بر عمدی بودن شکایت را اثبات نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما در دفتر خدمات قضایی شکایت خود را مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر موضوع کیفری است شما می‌توانید شکوائیه تحت عنوان مجرمانه افتراء را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.
اگر موضوع حقوقی است با فرض احراز خسارات وارده می‌توانید دادخواست به خواسته مطالبه خسارت را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله بر اساس مدارک حکم برایت قطغی خود میتوانید اقدام کنید