مشاوره حقوقی رایگان - رای فرزند معلول با بیست سال سابقه

باسلام خدمت وکلا و مشاورین گرامی
بنده شاغل و دارای یک پسر معلول (اوتیسم) می باشم چنانچه بعد از بیست سال درخواست بازنشستگی بدهم آیا به خاطر معلول بودن فرزند ارفاقی در محاسبه حقوق مستمری بنده میشود یا خیر؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مشخص نمی‌نماید قانون سالیانه در حال تغییر است می‌بایست از ارگان مربوطه پیگیری کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم مدارک خود را ارائه بدهید کمیسیون مربوطه تصمیم خواهد گرفت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موضوع مطروحه از طریق مرجع مربوطه پیگیری شود.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام چنین قانونی وجودندارد،میتوانیدازطریق ارگان مربوطه پیگیری نمایید