مشاوره حقوقی رایگان - بیمه مستمری مادر به دختر

سلام، خسته نباشید. از شوهرم 6 ماه که طلاق گرفتم و درخواست بیمه مستمری کردم. یه مغازه لوازم ارایشی و بهداشتی دارم. جواز کسب هم به نامم دارم. میتونن به خاطر مغازه و کسب و کارم درخواستم رو رد کنند؟

پاسخ ها :

حقوق مستمری مادر به دختر مطلقه شرایط دریافت حقوق مستمری مادر دریافت حقوق بازنشستگی مادر قوانین دریافت حقوق مستمری والدین حقوق مستمری بازنشستگی مستمری مادر به دختر مستمری مستمری بازماندگان