مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی پیگیری نیابت پرونده به تهران

موضوع «درخواست نيابت» و گیرنده «دادسراي عمومي و انقلاب ناحيه 23 (ويژه نيابت) تهران» ثبت گردید
نسبت به اتهام كلاهبرداري شبكه‌اي طی شماره مورخ 1402/12/28 دستور بايگانی پرونده توسط دادستان
روند پرونده در سامانه دوخط فوق الذکر بوده است.
اکنون پیگیری پرونده چگونه است؟
آیا باید منتظر اخطار از شعبه گیرنده نیابت باشم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوال واضح نیست بهتر است در این خصوص جهت اخذ راهکار قانونی تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
می توانید حضورا نیز موضوع را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر موضوع نیابت انجام شده باشد پرونده به شعبه اصلی ارجاع خواهد شد

فاطمه عباسی

فاطمه عباسی :

ابلاغ میشه میتوانید به دادسراي محل نیابت مراجعه داشته باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دادسرای ویژه نیابت واقع در پارک شهر تهران مراجعه نمائید و نسبت به پیگیری اقدام بفرمائید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
حتی المقدور حضوری پیگیری نمایید
منتظر ابلاغ باشید