مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص رابطه مقعدی

سلام دختری هستم 16ساله فقط یکبار اون هم در حد 1 دقیقه و رابطه مقعدی داشتم 3 ماه از این ماجرا میگذره و خانواده من میخوان من رو ببرن دکتر میخواستم بدونم آیا قابل تشخیص است؟

آلت درحد 2 یا 3 سانت فقط وارد شده بدون آسیب

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

قابل تشخیص نیست ولی بهتر است از این رابطه‌های مقعدی دیگر نداشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده اگر انکار کنید به نظر مشکلی پیش نمیاد و موضوع قابل تشخیص نیست.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قابل تشخیص بودن یا غیرقابل تشخیص بودن در تخصص پزشک متخصص در این زمینه می‌باشد.

مهدی اسدبیگی

مهدی اسدبیگی :

باسلام و احترام
رابطه مقعدی می تواند شواهدی از جمله DNA، مایع منی و آسیب را برای پزشکی قانونی فراهم کند. این شواهد می تواند برای شناسایی عامل جنایت، تعیین زمان وقوع جرم و اثبات وقوع رابطه جنسی استفاده شود.

جمع آوری شواهد
اولین قدم در بررسی رابطه مقعدی، جمع آوری شواهد از محل جرم است. این ممکن است شامل موارد زیر باشد:
خراشیدن ناخن ها، موها و سایر فیبرهای لباس
مایع منی
خون
مدفوع
اشیاء خارجی، مانند کاندوم یا اسباب بازی های جنسی
محل جرم باید به دقت بررسی شود تا شواهد احتمالی پیدا شود. تمام شواهد جمع آوری شده باید به درستی برچسب گذاری و مستند شوند تا بتوان از آنها در دادگاه استفاده کرد.
تجزیه و تحلیل شواهد
پس از جمع آوری شواهد، می توان آن را برای تعیین وجود DNA، مایع منی و سایر مواد تجزیه و تحلیل کرد.
DNA می تواند برای شناسایی عامل جنایت استفاده شود. DNA را می توان از مایع منی، خون، بزاق و سایر مایعات بدن یافت.
مایع منی می تواند برای تأیید اینکه رابطه جنسی رخ داده است استفاده شود. مایع منی را می توان در واژن، مقعد و دهان یافت.
خون می تواند برای تعیین اینکه آیا آسیب رخ داده است استفاده شود. خون را می توان در محل جرم و روی لباس و بدن قربانی یافت.
مدفوع می تواند برای تعیین اینکه آیا عامل جنایت با مواد مخدر یا مواد شیمیایی تماس داشته است استفاده شود. مواد مخدر و مواد شیمیایی را می توان در مدفوع یافت.
اشیاء خارجی می تواند برای پیوند دادن عامل جنایت به محل جرم استفاده شود. اشیاء خارجی ممکن است شامل کاندوم، اسباب بازی های جنسی و سایر اشیایی باشد که در طول رابطه جنسی استفاده می شود.

استفاده از شواهد در دادگاه
شواهد جمع آوری شده از یک معاینه رابطه مقعدی می تواند در دادگاه برای اثبات وقوع جرم جنسی استفاده شود. این شواهد می تواند برای شناسایی عامل جنایت، تعیین زمان وقوع جرم و اثبات وقوع رابطه جنسی استفاده شود.

مهم است که توجه داشته باشید که صرف وجود شواهد رابطه مقعدی به معنای اثبات جرم جنسی نیست. همه شواهد باید در زمینه مورد بررسی قرار گیرد تا تعیین شود که آیا جرمی رخ داده است یا خیر.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اکر بافتهای عضلانی مقعد اسیب دیده باسند قابل تسخیص است