مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخدمات کد ملی و مسدودی حساب

سلام خسته نباشید من از سال 98کد ملی و حسابم از شهر ...مسدود شده خودم اهل ارومیه هستم
مسدودی به دلیل اینه که یه نفر از طریق سیم کارت من که گم کرده بود اقدام به کلاه برداری اینترنتی کرده و طرف پیدا شده و دادگاه هردوی مارو محکوم به پرداخت 4.8میلیون تومان جریمه کرده سوال من اینه که من مشکلی ندارم و با اون طرف که این کلاهبرداری رو کرده هم کاری ندارم خودم مایل به پرداخت این جریمه برای رفع مسدودی هستم فقط میخام بدونم این کارو چجوری میتونم انجام بدم میتونم از ارومیه این جریان رو پیگیری کنم یا باید برم ...لطفا راهنمایی کنید متشکرم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از شعبه حضورا درخواست خود را پیگیری و سپس لایحه ارسال کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به شعبه مسدود کننده مراجعه نمایید دلایل آن را برطرف کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از مرجع مسدود کننده باید پیگیری کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

خیر،باید به دادگاه صادر کننده حکم مراجعه کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق شعبه مسدودی موضوع را پیگیری فرمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما برای پرداخت محکوم‌به یا جزای نقدی بایستی به دادگاه شهری که حکم را صادر نموده است مراجعه بفرمائید‌.