مشاوره حقوقی رایگان - شکایت برای یک موضوع در دو دادگاه

سلام وقت شما بخیر
ببخشید من یک چک برگشتی داشتم که در دادگاه محکوم شدم و مبلغ چک را پرداخت کردم (دادگاه در شهر شاکی). پس از یک ماه برای تاخیر تادیه در شهر من شکایت کرده و در جلسه دادگاه حاضر شدم و هنوز جوابی نیامده و الان شاکی مجدد در شهر خودش بابت تاخیر و تادیه شکایت کرده است. آیا شاکی میتونه در دو دادگاه شکایت کند؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

محل اقامت خوانده و محل صدور گواهی عدم پرداخت چک و محل تنظیم قرارداد همگی صالح به رسیدگی هستند

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر حکم قطعی صادر شود اعتبار امر مختومه را دارد و مجددا قابل پیگیری نیست.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

خسارت تاخیر تادیه در دادگاه صادر کننده مبلغ چک مطرح شده و دادگاه اخیر صالح است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر از دو دادگاه نمیتوان یک درخواست داشت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادگاه صالح به رسیدگی، دادگاهی است که حکم محکومیت به اصل مبلغ چک را صادر نموده است فلذا دادگاه شهر شما صالح به رسیدگی نمی‌باشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
لایحه تنظیم و به دادگاه ارائه نمایید

فاطمه عباسی

فاطمه عباسی :

خیر لایحه ای ارسال نمایید واین امر راعنوان نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

خیر، منتظر جواب دادگاه و پیامک باشید. می‌توانید در سامانه درگاه خدمات قضایی در قسمت پروفایل خود روند پرونده را مشاهده فرمایید.

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

سلام اگر چک برگشت خورده که خواهان در آنجا اقامت داشته امکان مطالبه از آن دادگاه را داشته و برای خسارت تاخیر تادیه هم امکان مطالبه در محل اقامت شما را دارد

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام خیر به دادگاه اطلاع دهید قرار رددعوی صادر میشود

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام همزمان در یک موضوع طرح دعوی متعدد مغایر با قانون است وشما به هردو دادگاه از طریق تنظیم لایحه اطلاع دهید وشماره های پرونده ها را نیز ذکر کنید دادگاه عنایت خواهد نمود.
در صورت نیاز به مشاوره دقیقتر می توانید روزهای کاری از ساعت 18 تا 21 با بنده تماس حاصل نمائید مشهد خیابان سناباد بین 60 و58 پلاک 802 طبقه اول دفتر وکالت صالح کاوری وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری خراسان 09153139600 موفق باشید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر به دادگاه دوم بگویید در جای دیگری در حال رسیدگی با موضوع واحد است

رضوان نیکخواه

سرکار خانم رضوان نیکخواه :

سلام
مدارک پرونده مطرح شده در شهر خودتان از طریق لایحه بروی پرونده دوم مطرح شده ارائه دهید وخواستار مختومه شدن پرونده دوم شوید