مشاوره حقوقی رایگان - خرید اینترنتی

از سایت آگهی کالایی اینترنتی خریداری کردم متاسفانه آن کاربر پس از واریز مبلغ به حساب ایشان متاسفانه نه پیام ونه تلفنشان پاسخگو نیستندو کالایی هم دریافت نکردم باید چکار کنم .
سپاسگزارم

پاسخ ها :

امين  امينی زارع

جناب آقای امين امينی زارع :

شوربختانه موارد كلاهبرداري و جرايم اين چنين زياد است
شكايت فرماييد تا رسيدگي گردد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به اتهام کلاهبرداری در دادسرای محل خود علیه نامبرده با ارایه مدارک شکایت نمایید از طریق دفاتر خدمات قضایی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید شکوائیه خود را مطرح نمایید
و به پلیس فتا مراجعه نمایید
و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
طرح شکایت نمایید موضوع به پلیس فتا ارجاع خواهد شد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق پلیس فتا پیگیری کنید.دادخواست الزام به ایفای تعهد یا استرداد وجه دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته‌های مطالبه وجه به استناد پرینت بانکی و مطالبه خسارت تأخیر تأدیه به انضمام مطالبه خسارات دادرسی را به طرفیت صاحب حساب بانکی کارت مقصد از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام با استخراج مشخصات صاحب خط می توانید طرح شکایت کلاهبرداری مطرح کنید .
در صورت نیاز به مشاوره دقیقتر می توانید روزهای کاری از ساعت 18 تا 21 با بنده تماس حاصل نمائید مشهد خیابان سناباد بین 60 و58 پلاک 802 طبقه اول دفتر وکالت صالح کاوری وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری خراسان 09153139600 موفق باشید

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

به پلیس فتا مراجعه شود ک در دفاتر خدمات قضایی طرح شکایت شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید بابت کلاهبرداری اینترنتی وتحصیل مال نامشروع از طریق شکایت در دادسرای جرایم اینترنتی ویا پلیس فتتا اقدام شود یااینکه مستند به واریزی علیه شخص صاحب حساب دادخواست مطالبه وجه دهید