مشاوره حقوقی رایگان - امور ایثارگری

سلام عرض ادب. پدر بنده. کارت ایثارگری داره. گفته بودن دنبال مارای ایثارگری. بگردید و پرونده تشکیل. بدین. حقوق دریافت میکنین. چون دیگه توانایی کارکردن ندارع. اینکارو هم کردیم. حتی برا تحقیقات هم اومدن. حتی گفتن پرونده انتقال داده شده مینی سیتی تهران. ولی هنوز هیچ خبری نشده. ممنون میشم. که راهنمایی کنین کجا باید مراجعه کنیم ممنون

پاسخ ها :

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
از ارگان مربوطه بسته به اینکه آیا ارتش هستن یا سپاه پیگیر باشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلامی باعث از همان ارگان به صورت حضوری پیگیری نمایید