مشاوره حقوقی رایگان - عدم پاسخ گوی بسیج مستضعفین به پرونده ایثارگران

سلام و عرض ادب
بنده 1 سال هست که به جمع آوری پرونده ایثارگری پدرم که حدود یک سال بود جهت استعلام به پایگاه بسیج مستضعفین تهران ارسال گردیده ولی متاسفانه هیچ پاسخی دریافت نکردیم دلیل اینکه به این نوع پرونده ها پاسخ نمیدهند چی هست و ایا میشه از جای دیگه ای مورد استعلام قرار گرفت . پدر بنده حدود 1 سال به صورت کاملا داوطلبانه در فاو خدمت کرده که نامه ها کاملا مشخص هست .اما هیچ ارگانی پاسخ استعلام نمی ده. ممنون میشم راه نمای کنید.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی متاسفانه باید حضوری و به صورت مکرر مراجعه نمایید و درخواست پیگیری داشته باشید و در صورت عدم همکاری می توانید از طریق دیوان شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلیل کافی دارید میتوانید از دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
از یگان خدمتی در آن زمان پیگیری نمایید .