مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل مهریه

باسلام محکوم به پرداخت مهریه به این شکل که از500سکه 8عددپیش پرداخت وهرهشت ماه یک سکه شده ام که این حکم باتوجه به تقاضای اعسار اینجانب صادرشده ایا می‌توان اعتراض نمود ویا باید مجددا دادخواست داد در ضمن همسر اینجانب قبلا یک سکه دریافت کرده باتوجه به قانون مهریه که از110سکه بالاتر هست نباید وی ثابت نماید که من اموالی جهت پرداخت دارم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق حکم دادگاه شما ملزم به پرداخت پیش قسط و پرداخت اقساط ماهیانه هستید

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام چنانچه مهلت اعتراض دارید به دادنامه اعتراض نمایید اگرهمین رای تایید شد بعد از گذشت چند ماه و عدم توانایی پرداخت تعدیل اقساط نیز می توانید اقدام نمایید در صورت تمایل مدارک خود را ارسال تا برایتان اعتراض تنظیم نمایم

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در مهلت قانونی امکان اعتراض وجود دراد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر حکم قطعی صادر نشده است شما می توانید تجدیدنظرخواهی نمایید

اگر ‌حکم قطعی اعسار صادر شده است شما باید دادخواست تعدیل اقساط مطرح نمایید
و

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر حکم اعسار قطعی شده است، می توانید دادخواست تعدیل بدهید تشخیص امر با قاضی رسیدگی کننده می باشد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر رأی دادگاه بدوی باشد شما از تاریخ ابلاغ دادنامه به مدت 20 روز فرصت تجدیدنظرخواهی دارید.