مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت راه مشاع

باسلام یک قطعه زمین ارثی به مساحت 2700 مترمربع بین دو نفر به صورت یک سوم و دو سوم شرق به غرب تقسیم شده است با توجه به این که این زمین راه رسمی نداشت این دو نفر یک راه با عرض 4 متر وطول 35 متر که به جاده سراسری وصل میشود را به صورت مشترک برای راه در 40 سال قبل خریداری نمودند که پس از تعریض جاده سراسری 17 متر از از طول راه باقی میماند در سال 83 یکی از وراث با سهم یک سوم با جابجایی زمین ملک خود را به مالک زمین غربی بدون راه میفروشد اکنون وارثی که زمین خود را بیست سال قبل فروخته ادعای مالکیت 2متر در 17 متر راه را دارد حکم حقوقی به چه صورت می باشد؟ با تشکر

پاسخ ها :

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
نیاز به کسب اطلاعات بیشتر است. در صورت تمایل تماس بگیرید.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اظهارنظر مستلزم مطالعه مدارک و بررسی موضوع از طریق گفتگوی متقابل است .
موفق باشید .

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

موضوع نیاز به بررسی مدارک دارد

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

مدارک شما بایستی مطالعه شود گزینه بررسی مدارک را فعال نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

آنچه در سوال آمده است باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد