مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت

سلام نامزد سابق نامزدم که چن سال پیش نامزدی شون بهم خورده وقتی خبر دار شده اون میخواد با من ازدواج کنه با نامزدم بحث شون میشه و بهش میگه عشقتو میکشم یعنی منو تهدید به مرگ کرده و ازین حرفا؟! ولی مدرکی
نداریم
بعد این داستان میاد به من پیام میده که من عاشقشم تا ابد ( درصورتی که خودش خیانت کرده و رابطه شونو خراب کرده ) هیچوقت بیخیالش نمیشم ولش نمیکنم خلاصه یجوری بهم گفت که حواست باشه پیگیرتونم و فقط همون یبار پیام داد بهم
الان من میتونم ازش شکایت کنم ؟