مشاوره حقوقی رایگان - سرپرستی

سلام بنده دختری 23 ساله هستم پدرم هم اعتیاد دارد هم نفقه نمیدهد من شخصا کار میکنم و خرجمو میدم ایا میتونم از سرپرستی پدرم خارج شوم ک دیگه کلا تو زندگیم نقشی نداشته باشه؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بله می‌توانید منعی در این خصوص نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود بجز ازدواج سایر مسایل کاری و مالی احتیاجی قانونا به پدر ندارید

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

سلام
منظور از خروج سرپرستی اگر گرفتن یارانه می باشد امکانش وجود ندارد
در خصوص ازدواج نیز میتوانید با حکم دادگاه بدون اذن پدر ازدواج نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله می توانید مستقل شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ممکن نیست
مگر اینکه پدرتان محجور باشد

داود پورنعمت

جناب آقای داود پورنعمت :

سلام
شما همین الان تحت سرپرستی ایشان نیستید و صرفاً وظیفه پرداخت نفقه دارد. برای ازدواج هم اگر ایشان رضایت ندارند امکان اخذ حکم رضایت از دادگاه وجود دارد.

موفق باشید

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.دراین سن پدرشماهیچ سرپرستی وولایتی برشمانداردوبرای ازدواج هم می توانیداذن دادگاه رابگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
سرپرستی و نگهداری و پرداخت نفقه دختر تا زمان ازدواج جز تکلیف پدر است
در بعضی موارد مانند انعقاد عقد ‌نکاح و
.... اجاره پدر لازم است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما 23 سال سن دارید و از سن حضانت و سرپرستی خارج شده‌اید و می‌توانید مستقل زندگی نمائید مگر در مورد ازدواج که نیاز به اذن پدر خویش دارید.