مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مستمری پدر بزرگ توسط نوه مطلقه

من زنی 55 ساله هستم . 10 سال قبل از شوهرم طلاق گرفتم و پسری 30 ساله دارم تامین مخارج با من است و درآمدی ندارم . حقوق پدر بزرگم را مادرم دریافت میکرد که در 1402/01/01 فوت کردند . پدر بزرگم کارمند رسمی وزارت صنایع بود گه تیر ماه 1347 فوت کردند. میتوانم از حقوق بازنشستگی پدر بزرگم استفاده کنم ؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورت اثبات تحت تکفل بودن شما توسط پدر بزرگ، منعی در وصول مستمری نیست