مشاوره حقوقی رایگان - خودرو معیوب

حدود یک ماه پیش خودرو خریداری نمودم و فروشنده در تماس تلفنی و اگهی گفته بود موتور خودرو صفر میباشد که عکس از اگهی دارم ولی موتور صفر نیست و تعمیر دارد بنده هم طی تماس تلفنی که داشتم مرا تهدید کرده که برو شکایت کن و محکوم هستی و خسارت دادگاه رو میگیرم عمویم قاضی هست

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است
باید زودتر اقدام می‌کردید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر قرارداد دلایل و مستنداتی دارید که می‌بایست آنها مطالعه شود در غیر این صورت می‌بایست تامین دلیل انجام دهید و مطابق دلایل خود اقدام کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

موضوع حقوقی است و باید بدوا اظهارنامه ای ارسال و سپس سریعا دادخواست تنظیم گردد میتوانید تحت عنوان تهدید و ادعای نفوذ و تحصیل مال از طریق نامشروع و فریب هم شکایت کیفری کنید