مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم عمدی تخریب فحاشی و...

سلام
من با خانمی آشنا شدم وقصد ازدواج داشتیم با توجه به اینکه بنده پی به شوهردار بودن ایشان شدم به ایشان فحاشی و تهدید کردم وشکایت کرد از بنده و در شعبه 104 شهرری رسیدگی شد العان به خاطر چهار مورد وداشتن چهار پرونده که یکی از آنها در شعبه103 رسیدگی می‌شود آیا میتوانم در خواست تغییر شعبه به 104 با توجه به اینکه دو پرونده در آنجا داشتم را مطرح کنم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر ارتباط کامل داشته باشند می توانید درخواست تجمیع دهید

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

سلام
در صورتی که شاکی و موضوع پرونده مرتبط باشند با توجه سبق ارجاع بله

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. درخواست خود را به شعبه بدهید.

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

اگر ارتباط کامل داشته باشند می توانید درخواست تجمیع دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پرونده ها همه مفتوح باشد و مرتبط می توانید درخواست بدهید.

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

سلام در صورت ارتباط کامل می توانید درخواست بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانی درخواست خود را بدهید مرجع قضایی خود رسیدگی می‌ نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ امکان‌پذیر است مشروط بر آنکه هر دو پرونده مفتوح و مرتبط با یکدیگر باشند.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درخواست تغییر شعبه مقدور نیست