مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با سلام
حتما شما جریان فروشگاه اینترنتی موبایل ... رو شنیدید
من از فروشگاه موبایل... خرید اینترنتی کردم و قرار بود بعد از 60روز کاری یا همون 90 روز عادی گوشی رو تحویل بدهند ولی الان 150 روز گذشته و هرروز دارن تاریخ تحویل گوشی رو میندازند عقب
الان من برای تحویل گوشی کجا باید شکایت کنم
پلیس فتا یا دادگستری یا شکایت باید حقوقی باشد یا کیفری
وبرای شکایت باید چه مدارکی با خودم ببرم برای شکایت؟
خیلی ممنون میشوم که راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
یه دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید پ غز طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید

احسان رفیعی زاده

جناب آقای احسان رفیعی زاده :

باید حقوقی اقدام کنید در محل اقامت خوانده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در دفتر خدمات قضایی شکوائیه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه کلاهبرداری را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

سلام
با مراجعه به دفتر خدمات قضایی الکترونیک دادخواست الزام به تحویل مبیع را ثبت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکوائیه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع مطرح نمایید

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. هم از طریق دادسرا و هم از طریق پلیس فتا قابل پیگیری است.

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

از پلیس فتا شکایت کنید و مدارک همون خرید اینترنتی و صحبت هایی که باهم کردین و پولی که واریز کردین هست

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکوائیه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما مستلزم بررسی سوال مطرح شده جهت اظهار نظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار مناسب قضایی میباشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شکواییه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع تنظیم گردد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در دفاتر خدمات قضایی شکایت کیفریمطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه راهنمایی خواهید شد