مشاوره حقوقی رایگان - پنهان کردن ایرادات واحد خریداری شده

با سلام بنده یک واحد مسکن مهر ابریشم کرج رو از شخصی که از مالک اولیه وکالت داشت خریداری کردم وکالت گرفتیم از ایشون و قرارداد کد رهگیری دار ثبت کردیم و در کارگزاری مسکن مهر ثبت شد به اسم خواهر خانومم…
و ما ساکن نشدیم به علت مشکلات مالی و قبل از عید بعد 5 ماه متوجه شدیم که کل لوله کشی سرد و گرم و رادیاتور ها برای 28واحد ساختمان مشکل دار است و نیاز ب تعمیر اساسی و بنایی و رنگ گردن دیوار های خودمان و واحد های پایین تر دارد و به ما اصلا گفته نشده بود دلیل نم دادن دیوار رو هم املاکی که از قضا دوست فروشنده بود نم دادن در اثر شستن کف از واحد بالای ما اعلام کرده بود و ما نمیدونستیم این مشکل رو دارد و ساختمون چون پنهان بود و بعد از 3روز باز ماندن فلکه آب اهالی ساختمان به ما اطلاع دادن. فروشنده سر 3 میلیون که اقساط عقب افتاده اش بود و ما برای جابجایی ضامن پرداخت کردیم دیگر جواب نمیدهد به ما

آیا راه قانونی هست با توجه به این که من از ایشون وکالت گرفتم و وکالت رو دادم خواهرخانومم و الان به اسم ایشون هست میشه شکایت تنظیم کرد و مراحل حدودا چقدر هزینه ‌و زمان میبرد؟ واقعا این مسئله باعث اختلافات در خانواده شده برامون ممنون میشم صحیح راهنماییم کنید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دو راه در پیش دارید یا فسخ
یا مطالبه وجه بابت مابه التفاوت قیمت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که مدارک و مستندات مرتبط با مقوله طرح شده جهت ارائه پاسخ مناسب حقوقی بررسی و مطالعه شوند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست تامین دلیل بدهید و سپس طبق نظر کارشناس طرح دعوی کنید

مهدی تقوی راد

جناب آقای مهدی تقوی راد :

بله دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی با مشاوره حقوقی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید برای فصل یا مطالبه وجه اقدام نمایید