مشاوره حقوقی رایگان - منزل مسکونی

باعرض سلام و خسته نباشید. بنده چند هفته قبل ساختمانی معامله کردم که حال فهمیدم ساختمان به دلیل نداشتن ستون های کافی استحکام لازم را ندارد و از چند جا سقف ترک دارد و شب ها صدا میکند انگار که آجر ها میشکنند حال میخواهم بدانم اگر از فروشنده شکایت کنم میتوانم خانه را پس بدم و به پولی که دادم برسم یا نمیتوان کاری کرد .

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا با اخذ تامین دلیل و جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری عیوب ملک مشخص و درصورتیکه عیوب اساسی باشد نسبت به فسخ معامله اقدام نمایید