مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به کمیسیون پزشکی ناجا

سلام پسر جوان 22 ساله هستم کرد زبان ولی تهران با پدرم وخواهرم زندگی میکنم پدرم آدم زحمت کش وکارگری هست 5 ساله مادرم جدا شده رفتم استخدام بشوم واسه ناجا پیرهن بالاتنه در آوردم نگاه کرد اسکار دست چشم یک خط روی دستم بود ردم کرد ومردود شدم منع استخدام وبعد یک سال مجدد تازه یک ماه اعتراض کردم پروندم مجدد دادن کمیسیون مجدد کمیسیون همون آش همون کاسه بعد کلی برو بیا وهزینه ریختن برای کمیسیون مجدد مردودم کردن در صورتی واسه کمیسیون این بار مدرک آوردم سال 84 تصادف کردم کتف چپم تمام اعضایی بدنم در صورت جلسه پاسگاه دچار سانحه شده ودر حکم دادگاه هم اشاره به دستم شده بردم که مجدد مردود شدم اصلا توجه نکردند به گزارش 110 وحکم دادگاه وبرگه پزشکی قانونی کرمانشاه تورو خدا راهی داده راهنمایی کنید تو شرایط بد خانوادگی واقتصادی من خود زنی نکردم دادگاه پاسگاه و... اشاره کردن ومدرک دارم مال تصادف همه گیر دادن جای خود زنی حتی برگه پزشکی قانونی 10 سال پیش هست توجع نمیکنند واقعا راهی دارد راهنمایی کنید خدا خیرتون بده

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکایت به بازرسی ویژه فرمانده ناجا بعد اگر نتیجه نداد به دیوان عدالت اداری

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه بر این است که از طریق دیوان عدالت اداری اقدام به شکایت بفرمائید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا از طریق بازرسی موضوع را پیگیری و سپس از طریق دیوان با همکاری یک وکیل شکایت تان را تنظیم و ثبت کنید